Wat kan u verwachten van SpoedWare?

De cloud

SpoedWare werkt vanuit de cloud. Dit maakt SpoedWare niet alleen toegankelijk en eenvoudig up te daten maar ook flexibel. We kunnen onze capaciteit stelselmatig uitbreiden om de groei van SpoedWare te volgen.

SpoedWare wordt ondersteunt door het CloudVPS High Availability systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat SpoedWarre door een andere server wordt overgenomen als de primaire machine in de problemen zou komen. Gecombineerd met een extreem veilige dataopslag geeft dit SpoedWare een uptime van 99,5% en is SpoedWare er wanneer u het nodig heeft.

Elke versie van SpoedWare werkt zelfstandig als een virtuele server met eigen subdomein waar alleen medewerkers van uw instelling en het SpoedWareteam toegang toe hebben. Om uw gegevens veilig over het internet te versturen worden ze geëncrypteerd met SSL.

Cloud Server

SLA

Service

Omdat SpoedWare gebruikt maakt van infrastructuur en software waarop websites met miljoenen bezoekers vertrouwen, verwachten we weinig problemen. Mochten er zich toch problemen voordoen dan engageren we ons om het probleem binnen 24u op te lossen. Omdat SpoedWare nog niet in gebruik is kunnen we hier moeilijk meer informatie over geven.

Wanneer u SpoedWare gebruikt, profiteert u van een groeiend aantal gebruikers die allemaal samen in de cloud zitten. Vinden we bij een andere gebruiker een fout in SpoedWare dan wordt diezelfde fout ook automatisch op uw versie gecorrigeerd. Meer nog, wanneer nieuwe functies toegevoegd worden op vraag van andere gebruikers, dan kan deze functie ook in uw versie aangeboden worden.


Op uw maat

Omdat geen twee spoedgevallendiensten dezelfde zijn, wordt elke SpoedWare op maat gebouwd. Zo kan SpoedWare worden aangepast om te beantwoorden aan uw eigen huisstijl door het gebruiken van aangepaste lettertypes, logo’s en andere afbeeldingen. Binnen SpoedWare kan u ook de aangeboden functies herschikken of overlopen we graag met u de mogelijkheden om nieuwe functies uit te werken.

Verder helpt het team van SpoedWare ook bij het opstellen van de alarmdrempels en actiekaarten. Zo kunnen we alarmdrempels voorstellen die aanbevolen worden vanuit wetenschappelijk onderzoek maar kunnen we ook de juiste kritische vragen stellen in dit proces. Voor het opstellen van de actiekaarten kan u bovendien gebruik maken van onze databank waarin nu al tientallen acties zijn opgenomen.

Crowding

Wat kan SpoedWare voor u doen?

Ontdek welke meerwaarde SpoedWare heeft voor uw dienst.

Kan SpoedWare ook in ons ziekenhuis?

Welke service krijgt u van het SpoedWare-team.

Zijn er alternatieven voor de cloud?

We werken graag aan een passende oplossing.

Contacteer ons voor meer informatie!

Maak vandaag nog een afspraak voor een demonstratie.