Over Maarten Provo

Op deze pagina vind je meer informatie over Maarten Provo, hoe hij op het idee SpoedWare kwam en waarom hij zoveel weet over crowding.

Maarten Provo

Een verpleegkundige met kennis van Crowding & IT

Maarten is een verpleegkundige op de spoedgevallen van het Hasseltse Jessaziekenhuis. Als Master in de Verpleegkunde is hij gefascineerd door crowding en volgt het wetenschappelijk onderzoek op de voet. Maarten maakt er zijn missie van om iedereen mee te krijgen in plaats van radeloos langs de zijlijn te blijven toekijken.

Maarten’s visie is er één van een team dat samen aan hetzelfde touw trekt. Terwijl al te vaak de meerderheid zijn kop in het zand steekt en enkelingen individuele acties zelf gaan verzinnen zonder enige vorm van structuur.

Daarnaast beschikt hij ook over voldoende IT-achtergrond. Dit maakt het mogelijk om zijn ideeën zodanig uit te werken dat ze eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden.


Consulting

Maarten Provo gaat samen met u op zoek naar initiatieven om de crowding op de spoedgevallendienst te verminderen.

  • In een eerste fase worden na een werkbezoek en een grondige analyse van de cijfergegevens relevante voorstellen gedaan uit de wetenschappelijke literatuur. Maarten gebruikt hiervoor een combinatie van verschillende toolkits die opgesteld werden door vooraanstaande verenigingen.
  • In een tweede fase worden cijfergegevens gebruikt om alarmdrempels te bepalen. Vervolgens wordt bekeken welke acties aan iedere alarmdrempel gekoppeld kunnen worden. Deze alarmdrempels en acties worden nadien geprogrammeerd in uw SpoedWare-versie.
  • In de laatste fase wordt alles afgesteld. Gaan de alarmen te vaak af of soms niet vaak genoeg. We zoeken samen met u de beste instelling.
Crowding

Maarten Provo

Over Maarten Provo

Maarten is 30 jaar en geboren in Tongeren. Naast zijn job als spoedgevallenverpleegkundige is Maarten ook nog actief als verpleegkundige-ambulancier bij de Hulpverleningszone Zuid-West Limburg en de Brandweerzone Oost-Limburg.

Als er dan tot slot nog wat tijd overblijft gaat Maarten Provo graag DJ’n, hardlopen of fitnessen.

Meer informatie over Maarten’s dj activiteiten vind je op de dj-website. Zo kan je een huwelijk plannen of een fuif organiseren met Maarten als jouw dj.

www.maartenprovo.be