Blog

Zijn er nog andere mogelijkheden dan de cloud?

Waarom gebruiken we de cloud?

De cloud lijkt ons op dit moment de meest voor de hand liggende oplossing om met SpoedWare te werken. De cloud geeft ons een stabiele, flexibele omgeving die eenvoudig te upgraden is.

Het grote nadeel is dat er potentieel gevoelige gegevens vanuit het EPD over het internet naar onze server verzonden moeten worden. We overlopen graag even de alternatieven.

Contacteer SpoedWare vandaag nog

Cloud Server

Ziekenhuis ICT Infrastructuur

Ziekenhuisinfrastructuur

Op voorhand overlopen we met uw ICT-dienst welke softwarepakketten nodig zijn om SpoedWare vanaf uw infrastructuur uit te voeren. Vervolgens overlopen samen met uw ICT-dienst de installatie van SpoedWare op de servers van het ziekenhuis. Uw ICT-dienst heeft de volledige controle over de werking van SpoedWare en de benodigde infrastructuur.

Aangezien updates en probleemoplossing niet via de cloud kunnen verlopen staat uw ICT-dienst ook zelf in voor het oplossen van eventuele problemen. Om dezelfde reden kan u geen gebruik maken van een van onze standaard SLA-formules en zal er na de installatie een voorstel op maat uitgewerkt worden.


Dedicated SpoedWare Server

Op voorhand bekijken we samen met uw ICT-dienst welke mogelijkheden er zijn om een server voor SpoedWare aan uw bestaande infrastructuur toe te voegen. Is het advies gunstig dan passen we SpoedWare aan om overeen te komen met uw wensen en installeren we SpoedWare op onze server binnen uw infrastructuur.

Omdat we geen zicht hebben op de mogelijkheden om probleemoplossing en updates van op afstand uit te voeren kan het zijn dat u geen gebruik kunt maken van onze standaard SLA-formules en zal er na de installatie een voorstel op maat uitgewerkt worden.

Dedicated Server

Wat kan SpoedWare voor u doen?

Ontdek welke meerwaarde SpoedWare heeft voor uw dienst.

Wat kan u verwachten van SpoedWare?

Welke service krijgt u van het SpoedWare-team.

Kan SpoedWare ook in ons ziekenhuis?

Welke service krijgt u van het SpoedWare-team.

Contacteer ons voor meer informatie!

Maak vandaag nog een afspraak voor een demonstratie.